Till sverigebygger.se
Saknar du inloggning?
Följ Sverige Bygger AB

BLACK FRIDAY FÖR DIG SOM VILL NÅ OCH PÅVERKA B2B BESLUTSFATTARE PÅ KOMMANDE BYGGPROJEKT

Nyhet   •   Nov 22, 2016 13:17 CET

BLACK FRIDAY FÖR DIG SOM VILL NÅ OCH PÅVERKA B2B BESLUTSFATTARE PÅ KOMMANDE BYGGPROJEKT

Black Friday för beslutsfattare inom byggbranschen B2B. Är du ägare, VD, marknads- eller försäljningschef som erbjuder varor eller tjänster riktade till beslutsfattare inom byggbranschen kommer här ett Black Friday-erbjudande du borde nappa på. Vad sägs om 50 % rabatt på nya marknadsföringstjänster. Gäller både digital och fysisk direktmarknadsföring.

Erbjudandet gäller för beställning från Black Friday, 25 november till och med 30 november 2016 och för nya abonnemang som startar december 2016 eller engångsinsatser som startas senast i början av 2017. Max en ny tjänst/insats per kund.

Erbjudandet gäller för nytecknande av en av följande marknadsföringstjänster från Sverige Bygger:

Byggfolio (Få bättre nytta av dina referensprojekt för att stärka varumärket och vinna nya affärer).

Exponeringspaket (Digital exponering av ditt varumärke under ett helt år, riktad mot byggsektorn B2B)

Bannerpaketet Helabyggsverige (Banners på alla våra sajter, ca 100 000 visningar per månad)

Adresser till beslutsfattare på byggprojekt för DM-utskick (Byggherrar, arkitekter, konsulter, byggföretag, installatörer inom el, VVS m.m.)

- Digitala marknadsföringsutskick för att generera leads som även kan kombineras med enkäter/frågor

Vill du veta mer eller boka upp din marknadsföringslösning så använd koden "Black Friday" i kontakten med oss. Skicka e-post till sales@sverigebygger.se eller ring 0650-40 28 00.

Så här i höst/vintermörkrets byggande är det ändå väldigt mycket som planeras framåt och är du säker på att du kommer att vilja nå och påverka aktuella och kommande beslutsfattare på byggprojekt är det smart att passa på och boka upp din marknadsföringslösning nu. Som ett klassiskt synthband skulle sagt - let´s have a black celebration.

Fakturering sker omgående vid beställning och gäller för abonnemang som startar december 2016 eller engångsinsatser som startas senast i början av 2017.

Gäller för max en ny marknadsföringstjänst/marknadsföringsinsats per kund.

Gäller ej för förnyelser av redan befintliga abonnemang/tjänster.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.