Till sverigebygger.se
Saknar du inloggning?
Följ Sverige Bygger AB

Ge oss ditt bästa referensprojekt så får du en trisslott och en kostnadsfri Byggfolio på prov!

Nyhet   •   Okt 08, 2013 09:25 CEST

Varsågod! Vi skapar en portfolio med ditt bästa referensprojekt, utan kostnad eller förbindelse! Du får dessutom en trisslott då vi fått visa din Byggfolio för dig.

Byggfolio växer så att det knakar och redan har hundratals företag valt att presentera sina referensprojekt via vår succétjänst.

Nu får du prova utan kostnad eller förbindelse! Det enda du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter här så tar vi kontakt och skapar en Byggfolio på prov. 


Då vi fått visa den för dig får du även en trisslott och har chans att vinna miljoner.

Vill du först se referenser och se hur de byggt upp sina portfolios med referensprojekt på Byggfolio kan du titta här: byggfolio.se/Info/Referenser.

Du vet väl om att kravet på proffsiga referenser från tidigare byggprojekt ökar! Skapa en Byggfolio för att kommunicera dina bästa referensprojekt. Använd Byggfolio i dina anbud, offerter och i din marknadsföring för att vinna nya affärer!

- Du berättar om ditt bästa referensprojekt
- Vi hjälper dig att lägga in ditt varumärke, texter från din hemsida etc.
- Om du vill kan du själv beskriva din roll i projekten och lägga in bilder, länkar med mera.

Du får sedan se och testa din skapade portfolio med referensprojekt utan kostnad i upp till en månad.

Självklart får du sedan också en offert att ta ställning till om du vill ha kvar din Byggfolio efter den första månaden. Trisslotten får du oavsett så snart vi fått visa din Byggfolio för dig.

Först till kvarn! Vi delar ut max 100 st trisslotter. 

Erbjudandet gäller max till och med 25 oktober 2013.

Byggfolio är en tjänst från Sverige Bygger - Byggsveriges affärskälla.

Har ditt företag redan en Byggfolio passar vi på att påminna om några av våra övriga tjänster för dig som vill marknadsföra dig effektivt och få bättre koll på marknaden. Adresser för DM-utskick, banners, enkäter, marknadsanalys med byggstatistik är några exempel. Vi har också Byggsveriges största projektdatabas och klart mest omfattande projektbevakning. Läs mer på http://www.sverigebygger.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.