Till sverigebygger.se
Saknar du inloggning?
Följ Sverige Bygger AB

Hur skulle en Byggfolio med ditt företags referensprojekt se ut? Prova gratis så får du svaret!

Nyhet   •   Maj 27, 2013 08:52 CEST

Varsågod! Vi skapar en portfolio med dina referensprojekt,
utan kostnad eller förbindelse!

Byggfolio växer så att det knakar och redan har hundratals företag valt att presentera sina referensprojekt via vår succétjänst.

Nu får du chansen att prova utan kostnad eller förbindelse! Det enda du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter här så tar vi kontakt och skapar en Byggfolio med dina referensprojekt.

Vill du först se referenser och se hur de byggt upp sina portfolios med referensprojekt på Byggfolio kan du titta här: http://www.byggfolio.se/Info/Referenser.

Du vet väl om att kravet på proffsiga referenser från tidigare byggprojekt ökar! Skapa en Byggfolio för att kommunicera dina bästa referensprojekt. Använd Byggfolio i dina anbud, offerter och i din marknadsföring för att vinna nya affärer!

- Vi går igenom några projekt som du vill ha som referensprojekt.
- Vi hjälper dig att lägga in ditt varumärke, texter från din hemsida.
- Om du vill kan du själv beskriva din roll i projekten och lägga in bilder.

Du får sedan se och testa din skapade portfolio med referensprojekt utan kostnad i upp till en månad.

Självklart får du sedan också en offert att ta ställning till om du vill ha kvar din Byggfolio efter den första månaden.

Byggfolio är en tjänst från Sverige Bygger - Byggsveriges affärskälla.

Har ditt företag redan en Byggfolio passar vi på att påminna om några av våra övriga tjänster för dig som vill marknadsföra dig effektivt och få bättre koll på marknaden. Adresser för DM-utskick, banners, enkäter, marknadsanalys med byggstatistik är några exempel. Läs mer på http://www.sverigebygger.seKommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.