Till sverigebygger.se
Saknar du inloggning?
Följ Sverige Bygger AB

Majoriteten av de största bygg- och anläggningsföretagen har en sak gemensamt...

Nyhet   •   Sep 27, 2016 15:32 CEST

36 av de 50 största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige använder Sverige Bygger

En stor majoritet av landets största bygg- och anläggningsföretag använder Sverige Byggers tjänster.

Sveriges Byggindustrier har nyligen sammanställt en lista över de 50 största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige (efter omsättning 2015). Företagen på listan har såklart många saker gemensamt men en sak vi gärna vill lyfta fram är att 36 av de 50 största använder Sverige Bygger. Tittar vi högre upp i listan så handlar det om 25 av de 30 största, 20 av de 25 största, 9 av de 12 största och så vidare. Om vi berättar mer blir det lite väl uppenbart vilka som använder våra tjänster:-)

Kanske är det så att vi bidragit till företagens tillväxt för tittar vi på de nytillkomna och snabbast klättrande i listan så hittar vi nästan bara kunder som det gått bra för.

Vill du att ditt bygg- eller anläggnings företag ska klättra eller dyka upp som nytt företag på nästa års topplista? Då föreslår vi att du kontaktar oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att få bättre koll på marknaden, bättre beslutsstöd, effektivare marknadsföring och fler affärsmöjligheter som leder till nya projektuppdrag och ökad försäljning.

Läs mer om oss eller testa oss här.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.