Till sverigebygger.se
Saknar du inloggning?
Följ Sverige Bygger AB

Fånga oss på Nordbygg 12 april - vi bär med oss gåvor!

Pressmeddelande   •   Apr 11, 2018 10:44 CEST

Leta upp oss i vimlet på mässan, det är först till kvarn på våra exklusiva giveaways!

Marknadschefen har fått vårfeeling och tömt lagret av prylar som våra glada säljare nu tar med sig ner till Nordbygg! Vi har medvetet valt att vara kringvandrande besökare på Nordbygg i år, vi skippar egen monter för att verkligen ge vår personal chans att hinna gå runt och besöka de rekordmånga utställarna där vi är affärspartner till många. Se den korta filmen då vi drar iväg till Nordbygg:

Kom fram till oss i vimlet och säg vad du vill ha, det är först till kvarn och vi har med oss följande i våra väskor från Helly Hansen (Team Myhrer):

  • Team Myhrer-mössor (för dig som vill känna dig som en guldmedaljör)
  • Retro Sverigetröjor i XL och XXL, perfekta inför den kommande fotbollssommaren
  • 12 st biljetter till Glada Hudik-teaterns Trollkarlen från Oz som sätts upp på Cirkus i Stockholm 7 maj (vi delar ut max 2 var)
  • Väskor/ryggsäckar (30 l.) från Helly Hansen (Team Myhrers märke)

Ni känner igen oss på våra vita pikétröjor med guldmedalj fram och annonsen "Satsa på en vinnare" på ryggen. 

Guldmedaljen är både relaterad till André Myhrers guld och till oss själva då vi är nr 1 på marknaden som Sveriges mest använda tjänst för att bevaka, bearbeta och analysera projektmarknaden. Bli en vinnare på projektmarknaden med hjälp av oss du också!

Under hela torsdagen är vi på plats - vi ses!

PS. Du som inte besöker Nordbygg är självklart också välkommen att kontakta oss för att få veta mer om Sveriges mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera projektmarknaden. När det gäller analys av projektmarknaden kan vi tipsa om att vi för första gången på länge har negativt index på både byggstartsindex och projekteringsindex. Det lutar alltså åt en nedgång i marknaden och en ökad konkurrens kommande år. Vikten av att ha oss som sin affärspartner kommer därmed att öka.

Sverige Bygger är Sveriges mest använda tjänst för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden. 

I tjänsten får du tillgång till Sveriges största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Ett vinnande team som hjälper dig med support, service, extra tjänster och expertis ingår också!

Vi är din affärspartner och sätter dig i pole position för nya affärsmöjligheter på byggprojektmarknaden.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.