Till sverigebygger.se
Saknar du inloggning?
Följ Sverige Bygger AB

Hetaste byggherrarna i Örebro

Pressmeddelande   •   Jun 09, 2010 10:41 CEST

Sverige Bygger har rankat vilka byggherrar som just nu är mest aktiva i Örebros län. Intervallet handlar om byggstarter from juni 2009 fram till sommaren 2011. I mätningen ingår enbart ny samt tillbyggnation av flerbostadshus.

Enligt byggsveriges affärskälla är det JM som är den byggherre som toppar området med ett ordervärde på totalt 520 mkr. JM handlägger just nu 4 projekt varav dom bland annat planerar för byggnation på Rynningeåsen och kv. Gulsippan.

På andra plats kommer Örebrobostäder med ett ordervärde på 464 mkr. Örebrobostäder är däremot den byggherre som till antalet har flest projekt, totalt 13 st.

Byggrankingen är en tjänst hos Sverige Bygger som presenterar de aktiva aktörerna utifrån område och typ av byggnation. Informationen presenteras både i antal projekt och i ordervärde. Marknadschef Peter Åhs på Sverige Bygger menar att "detta förmodligen är den första bygginformationstjänsten som verkligen kan skräddarsys".

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://press.sverigebygger.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.