Till sverigebygger.se
Saknar du inloggning?
Följ Sverige Bygger AB

Målbilder signerat ett riktigt proffs

Pressmeddelande   •   Nov 28, 2017 09:15 CET

Foto på André Myhrer in action: Daniel Stiller, Bildbyrån

Tävling. Man taggar till lite bara av att höra ordet. En kille som vet en hel del om tävling är André Myhrer, som vi på Sverige Bygger är stolta sponsorer till. Ja, ok - att vi är en del av Team Myhrer 2019 har kanske inte undgått många – så glada som vi är att få umgås med och lära av en världsstjärna.

För några veckor sedan bjöd vi in denna framgångsrika och ödmjuka André till vårt kontor, samlade ihop all personal och fick några timmars ”personlig presskonferens” där Andre berättade om sin karriär, sina mål och utmaningar och hur han tagit sig dit han är idag – till världstoppen.

Direkt kände vi att hans målfilosofi går i linje med vår egen, och den kan även bli din målfilosofi. Då menar vi inte att vi alla ska bli elitslalomåkare… det kan bli lite trångt där i startfållan, men själva tänket hur en elitidrottare utmanar sig och vågar utveckla sig genom att tänka nytt och testa nya grejer – det är något vi kan ta till oss. 

För André handlar det om att definiera sina mål, men också att definiera vilka moment som stör längs vägen, och hitta ett sätt att tänka för att komma över de hindren.

André berättar om hur han tar hjälp av olika partners såsom tränare och naprapater och samarbetar tätt med de som utvecklar utrustningen. Intressant, tänker vi, det är ju också vår ambition att få vara den (affärs)partner som kan hjälpa sälj- och marknadsorganisationer inom byggbranschen att ta guld. Därför bjuder vi i samarbete med André på några av de målstolpar som hjälper och motiverar honom på sin väg till guldet. Inspirationen till måltänket har han fått från Thomas Fogdö, och deras tidigare samarbete.

Nu närmast väntar storslalom i världscupen i Beaver Creek i USA den 3 december. Hela Sverige (Bygger) håller tummar och tår för att det blir vinst och en riktigt bra uppladdning inför kommande viktiga tävlingar som t ex hemma i Hammarbybacken 30 januari, OS i Pyeongchang i februari 2018 samt världscup i Åre i mars 2018.

Vårt möte med Bergsjösonen André blev verkligen inspirerande för oss, det är häftigt vad långt man kommer med mod, hårt arbete och rätt team omkring sig. Vad tänker han på när han står där i startfållan på bergstoppen; har han några vidskepliga tics för sig? Mm, kanske det. Men det stannar mellan oss och vår vän André.

Det latinska ordet för tävling är ”con petire” som betyder ”att söka tillsammans”. Är du en aktör i byggbranschen kan du tillsammans med oss och våra tjänster bli ett vinnande team. Har du modet och är nyfiken på hur vi kan stötta upp din verksamhet är du välkommen att ta kontakt med oss! Vi är gärna med och skapar/hjälper fler vinnare.

Läs mer om oss, testa våra tjänster eller beställ en gratis lista med kommande byggprojekt på vår hemsida. 

Glada hälsningar från Hudiksvall!

Sverige Bygger - Byggsveriges affärskälla och din affärspartner.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.