Till sverigebygger.se
Saknar du inloggning?
Följ Sverige Bygger AB

Nyhet! Byggrapporten.se med ovanligt användbart innehåll som ger dig rätt beslutsstöd och bättre förutsättningar inför 2016!

Pressmeddelande   •   Nov 17, 2015 13:07 CET

BYGGRAPPORTEN.SE

Vi fyller 30 år och firar det genom att presentera byggrapporten.se med unika, länsvisa rapporter som ger dig bästa förutsättningarna för ett framgångsrikare och lönsammare 2016

”Nåja. Vad är en byggrapport?
Den kan ju va fruktansvärt långtråkig
och dötrist åh tråkig åh alldeles,
alldeles användbar.”

Jag håller med om att en byggrapport spontant kan låta lite tråkig.

Just därför fokuserar vi på innehåll som du faktiskt kan ha stor nytta av för att:

  • Fatta rätt beslut (budget, planering, organisation, etablering, förvärv, marknads- och försäljningsinsatser samt underlag för benchmarking och analyser)
  • Bevaka och bearbeta rätt aktörer och projekt 2016


Du får en grym kartläggning och överblick av byggmarknaden i länet:

  1. De 25 topprankade, viktigaste, aktivaste aktörerna bland byggherrarna, konsulterna, byggentreprenörerna och underentreprenörerna
  2. Fördjupad företagsanalys av de topp-3 rankade byggherrarna, konsulterna, byggentreprenörerna och underentreprenörerna (Vilka konsulter och entreprenörer anlitar de topprankade byggherrarna, beställarna och vilka beställare anlitas de topprankade konsulterna, entreprenörerna och underentreprenörer av? Vilken typ av projekt är de involverade i?)
  3. Byggstatistik med index, trend, byggvolymer och projekteringsläget inför 2016 (Nedbrutet per typ av byggande, länet jämfört med andra län samt ner per kommun inom länet.)
  4. De planerade projekten 2016 (Med kontaktuppgifter till beslutsfattarna)
  5. De nystartade, om- eller nyregistrerade aktörerna inom byggsektorn i länet under 2015 (Verksamhet, antal anställda, org.nr.)


Läs mer och passa på att beställa en rapport över ditt län till kampanjpris här!

OBS – du kan gratis ladda ner rapporten över vårt eget län, Gävleborgs län, här.

Det blir vår 30 års present till alla som är intresserade av vårt närområde och även om du själv inte är verksam i Gävleborgs län blir den ett konkret exempel på vad du får när du beställer rapporter över andra län.

Glada hälsningar

/
Peter Åhs

Marknadschef, Sverige Bygger

30 år som Byggsveriges affärskälla

Sverige Bygger - Byggsveriges affärskälla och din affärspartner.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.