Till sverigebygger.se
Saknar du inloggning?
Följ Sverige Bygger AB

Samarbete med Glada Hudik som gemensam nämnare. Bygginformation från Sverige Bygger, André Myhrer och hörlurar från Gold-N-Stripe.

Pressmeddelande   •   Jan 11, 2017 08:01 CET

Glada Hudik som gemensam nämnare i nytt samarbete

Sverige Bygger är en del av Team Myhrer från 2017 och fram till Andrés satsning på VM i Åre 2019. "Att André Myhrer valt att bosätta sig i Glada Hudik där vi har vår bas känns extra kul", säger Peter Åhs, marknadschef på Sverige Bygger. "Vi förknippar André med mod, mål- och tävlingsinriktning samtidigt som han upplevs förtroendeingivande och seriös. Vi tycker att det passar in med hur vi själva vill bli uppfattade och vi ser fram emot samarbetet. Vi hade ett liknande samarbete med Tony Rickardsson under flera år tidigare men nu blir det alpint istället för Speedway", avslutar Peter.

För att fira detta kör vi en kampanj under januari månad - inför världscupen i Hammarbybacken. Nya kunder som vill ha bättre koll på projektmarknaden får de hörlurar från Gold-N-Stripe som André använder. Bakom lurarna står såklart en kille från Hudiksvall, Erik Ohlsson. Läs mer om lurarna här.

De företag som vill ha en bättre koll på projektmarknaden och som efter en demo eller gratis test blir nya kunder under januari månad 2017 behöver bara svara på en enkel fråga om André för att få ett par sprillans nya lurar. Dessutom har de chans att tävla om biljetter till världscupen i Hammarbybacken.

Tycker du att bättre koll på projektmarknaden och fler affärsmöjligheter låter som ljuv musik i dina öron är du välkommen att kontakta oss på 0650-40 28 00 eller här. Vi hoppas få välkomna dig i vårt team 2017.

Till sist önskar vi André lycka till i årets säsong och i sin satsning ända fram till VM i Åre 2019.

PS. Förknippar du Glada Hudik med teatern mer än staden Hudiksvall är det inte konstigt med tanke på allt gott de gjort. Och självklart är Sverige Bygger sedan många år en partner även till Glada Hudik-teatern!

Sverige Bygger - Byggsveriges affärskälla och din affärspartner.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.